mschevelle

0o

Det går framåt

>> fredag 12 mars 2010

I morse kom grejerna som vart inlämnade från ytbehandligen, dvs de som vart inne på eloxering. Så nu kunde Jussi måtta in generatorn och montera lite bränsleledningar, så ännu ett steg närmare starten.
Det röda "ledningarna" är de sk. railsen och där soppan kommer att flöda i.
Och här kan man ser hur den lilla, lilla generatorn kommit på plats och att själva spännarmen är något som kommer att lösas imorn eller framtiden.
Nu har vi oxå tagit mått på själva drivremmarna till soppapumpen och oljepumpen för att se om vi kan hitta en lämplig längd.

För övrigt så kan man säga att vi bara ser framåt just nu och ser varje stund där den här tuffa vintern få ge med sig som ett stort hopp och det får en att liksom skynda på, ska allt hinnas bli färdigt innan det blir dags att testa det på banan.

Fast det är inte bara stress utan det är egentligen helt underbart när man ser ljuset och bara kan njuta av det underbara solskenet, de droppande taken och se hur solen greppar tag om de oändligt stora snöhögarna som hägrar överallt.
Det finns ett hopp att även denna vinter ska ge med sig och troligtvis kommer den att göra det förr eller senare, men jag tror många mer än jag hoppas att det blir mer förr än senare.

1 kommentarer:

Flisa 13 mars 2010 kl. 23:15  

oj så fint det blir under motorhuven här!!! Kul!

O ikväll fick vi startat upp fieron här!!! Äntligen verkar den fungera som den ska, än så länge!! *S* (du vet hur det är....)
O datumet för bromsningen ligger kvar som planerat!!!
Ha en fortsatt underbar helg
kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP