mschevelle

0o

Test & Tune Söderhamn

>> söndag 16 maj 2010

Då rullade vi upp mot Söderhamn igår, efter mer eller mindre enbart strul de sista dagarna och som vanligt skruvande och justerande in i det sista och det känns väldigt öppet hur det ska gå och om allt kommer att fungera idag, men det är ju det denna dag är till för för att se om det kommer att funka eller hur det kommer att fungera, med andra ord en ren test.

En riktigt skön och varm kväll var det här igår när vi anlände, solen sken och det var så gott som vindstilla och man kunde plocka av sig jackan vilket kändes väldigt ovanligt denna kalla vår. Vi fick besök av stora realplan i form av jätte mygg, men vi är ju på en flygplats så var skulle det annars vara myggrealplan?? Hur som  som var väldigt intresserade av att se vad det var för personer som hittat hit, men ganska fredliga.

Morgonen började här med sol, men nu börjar det tjockna på på himlen och det ser lite oroväckande ut, men vi får väl se vad vädergudarna för med sig till oss idag. Kan det vara några regnstänk som skymtar i luften????? Hoppas inte.....

Håll tummarna för väder och att det kommer att flyta på idag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP