mschevelle

0o

Mot alla odds

>> lördag 29 maj 2010

Så kom vi iväg igår, efter att jessie kvällen tidigare nästan bröt i hop efter att ha konstaterat att det var något fel på hennes bil och jussi, kanske lyckades få till problemet med kylaren så kunde vi på eftermiddagen hjula mot Orsa, lite så där med andan i halsen och osäkert, med lite bortfall av crewmedlemmar, men med troligen bilar som kommer fungera.

Anlände till ett soligt och varmt Orsa igår kväll, bilarna besiktades och förbereddes för att vara klara inför dagens kvalrepor.

Vädret ser helt ok ut, små lätta moln på himlen men mestadels klart, det har vart en kylig natt säkert kring noll och elen har funkat lite si och så, så trots att Jussi och jag har bussen för oss själva och 6 sovplatser att disponera så kröp vi ihop i samma lilla säng och sov gott i värmen i sovsäcken.

Nu laddar vi för en trevlig kvaldag!

2 kommentarer:

flisa,  29 maj 2010 kl. 10:10  

Började just fundera om det är tävling överhuvudtaget i orsa. Det är SÅ tyst på msdr sidan, inget om ngn sändning, ingenting. Brukar liksaom alltid stå något...tråkigt!! Hoppas ni får igång grejerna o att det funkar nu då!!!! Håller koll här på din blogg under helgen, o vi håller tummarna!!!
kram till er hela högen

skruttan 29 maj 2010 kl. 11:31  

Va?? e ni ensamma..
Blev förvånad när Lillebror inte vart med..

Kram till er båda..

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP