mschevelle

0o

Bussreparation

>> fredag 21 maj 2010

Jag vet inte vem av Anders eller Nollan som ansågs vara bussreparatören på 30 cm men efter goda insatser igår lyckades de att få loss bälgen och få bort röret, dvs övre luftbälgsfästet med rosthålet och fixa dit nya koppliingar och rör/slang och när vi äntligen fick tillbaka luftbälgen och däcket för att testa om lufttrycket gick upp så hände INGENTING.

Absolut INGENTING!

Alla inklusive jag själv stod som fån och stirrade på bussen i förhoppning att den skulle lyfta en aning.
När Jussi till slut stängde av motorn så hördes ett rejält pysande.... från ANDRA SIDAN och när Jussi kröp under bussen så upptäckte han att det även var hål på den sidan så det var bara att börja om från början igen och göra om reparationen på andra sidan.

Inte nog med det när de äntligen var färdig och skulle ta ner bussen från pallbockarna så gav domkraften upp och den gick inte att ta ner så det fanns bara en sak att göra, investera i en ny domkraft, men nu så är åtminståne ett problem ur världen, bussen kan rulla vidare under årets tävlingar för denna gång iaf, luftbälgarna i fram fungerar som de ska.

2 kommentarer:

flisa,  21 maj 2010 kl. 19:28  

Hahaha...ser er framför mig när ni står där o förväntansfulla väntar på att bussen ska stiga så fint....*S* och, surprice...funka inte!
Vilken tur ni fick ordning på det till slut!!!
Kram

Agath 22 maj 2010 kl. 19:14  

Hej Ms Chevelle!
Bara jag som tittar in och önskar dej en trevlig Pingst.
Kramar.

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP