mschevelle

0o

Det kunde vara bättre

>> söndag 16 maj 2010

Vad händer och vad sker?
Ja, för vår del så händer det inte mycket alls just nu mer än att de försöker få ur luften ur systemet så att inte bilen ska spy ur sig vatten, men det vill sig inte riktigt.
För övrigt har licensuppkörarna precis kört och det ska strax bli av att det ska testas för de andra förarna.
Vädret är kallt ligger kring 10 grader bara och är mulen, men dock det positiva är att det regnar iaf inte just nu och det är ju något positivt i alla fall.
Jessie håller på att skruva på sist men jag tror nog att det ska bli start för henne åtminstånde idag så hon får testa lite.... för oss ser det värre ut!

5 kommentarer:

Annica 16 maj 2010 kl. 15:46  

Lät ju inte så kul..men motgångar föder framgångar sägs det håller tummarna för er.. :)

flisa,  16 maj 2010 kl. 21:30  

Tråkigt att det inte gick att få till bilen, så han fick köra, men det kommer, det är jag HELT säker på, men man vill ju komma igång med körandet nu när det äntligen ÄR säsong!!! Och tråkigt för strulande för jessi me, men hon fick iaf testa en liten repa! Och blir väl mer taggad nu kanske? Jag vart väldigt taggad av den här dagen iaf! Kul att se er igen, efter den långa kalla vintern. kram vi ses snart igen!!
2 juni...??

Ms Chevelle 21 maj 2010 kl. 18:58  

Annica - Ja vi får väl hoppas att de orden stämmer, för lite framgång kan behövas! :)
Kul att du hittade hit!

Ms Chevelle 21 maj 2010 kl. 19:00  

Flisan - Jo, det är sant, men det är ju början så vi kan ju hoppas att det går åt andra hållet oxå och att det blir start snart och blir lite åkande av.

Detsamma, kändes värmande att möta lite goda vänner igen och få lite spänning i kroppen!

Vet inte om det blir någon test för oss den 2 juni, får se hur det blir till helgen innan i Orsa!
Kramar

flisa,  21 maj 2010 kl. 19:25  

16e har vi ju test åxå, så ni inte missat det. jag är osäker på den 2a åxå, men man slutar ju inte hoppas..*s* vad är det dom säger att hoppet är det sista som överger oss. hmmm.. men ibland vet-e-fan
kram ha en underbar helg!!! själv ska jag ut o mocka rent i uteboxen, det blev översvämmning där inatt, o missisippifloden gick rakt under stallet o in i uteboxen!!...fy faaaaaaaan va det regnade o ÅSKADE!!! USCH!!! HATAR åska när det är inne i huset typ!!

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP