mschevelle

0o

Summering av helgen

>> söndag 29 augusti 2010

Då har man anlänt hemma efter ett ganska kyligt Dala-Järna och idag ett oändligt regnande. Tävlingsledningen avbröt tävlingen redan vid förarmötet kl.10 vilket var nog ganska klokt då när vi rullade ut från banan så små regnade det fortfarande och det hade nog tagit många timmar om det slutat innan det vart torrt, men troligen så kom det bara mer och mer regn.

Helgen för övrigt började med manfall i teamet då Milla beslutade att stanna hemma för att hon ville hellre jobba och tjäna pengar även om hon hade sett fram emot en racehelg. Även Jeppes kompis som skulle komma med backade när det blev dags att åka så det blev Junior förutom jag och Jussi som åkte.
Men vi klarade oss fint, med hjälp av The Mean Green teamets, dvs MetanolNovas meck Kim som var bussig och gav oss handräckning, med bland annat att dra tillbaka bilen, vilket som jag tydligen suger helt på och Jeppe kände sig osäker då han inte kört fyrhjulingen tidigare.

Det blev två kvalrepor för oss och hoppet som började spira efter första repan lade sig snabbt efter andra och det konstaterade att turbinen var helt slut, det var lite som luften gick ur oss...

Vi fick ägna sig att bistå med lite handräckning och kolla på racet i stället och mingla runt lite grann.
Idag blev det att lasta det sista, bilen tog vi igår vilket var skönt eftersom det regnade hela tiden, så det gick fort att lasta, lite lunch och sen hjulade vi hemåt.

Just nu kluras det på om det ska skickas iväg turbinen och vi ska försöka fixa bilen klar och köra i slutet av september eller om vi ska lägga ner för i år.....

6 kommentarer:

Unknown 29 augusti 2010 kl. 20:21  

det va race på moholm strippen i häljen det kom bara lite regn i dag söndag annars va det fint väder för race !!!! det är snack om att det kan bli ett race till innan det är slut för i år

flisa 29 augusti 2010 kl. 21:38  

Man blir så j***a less på srtrulandet!! Vår startkrans är slut, den är RUND!!, så vi måste dra igång den om vi vill provköra, vilket vi gjorde idag, bilen går som skit igen!! suck. Får se om det blir nå KM nästa helg eller inte! Hoppas annars att kanske kanske få åka till Kjula det sista innan hösten på riktigt är här!!
Hoppas inte det är nå större fel på grejerna era, utan att ni får igång det åxå innan vi parkerar in allt för vintern!!
kram
ps kul att han gjorde ett personbästa iaf i helgen!!!

Ms Chevelle 29 augusti 2010 kl. 22:02  

Kennet - Vädret har jäckat oss i år, tre stycken som regnat bort, dvs det har blivit kvaldagar men när det är dags för stegarna och elimineringen så har det blivit regn, jätte trist!

Skönt att ni hade det bättre :)

Ms Chevelle 29 augusti 2010 kl. 22:04  

Flisan - Men fy, jag förstår att ni blir less på allt elände, ska det aldrig ta slut?
Vi får se om det blir någon reparation av turbinen eller om inte?
Men vi ses ju iaf till helgen igen, ska bli skoj och Jussi har lovat att jag ska på åka med honom en runda.... det ska bli så jäkla fränt :) Har väntat 8 år på det!
Kram

flisa,  30 augusti 2010 kl. 13:57  

Ska ni ta gambilen isf upp??? Ja den går ju klockrent ;-)
kul att du äntligen får åka med!! varför har det tagit 8 år??? Han kanske varit rädd om dig...*S* Tror personligen det är fränare att åka med, för jag tror man känner woschet mer än när man kör...men jag är så jäkla åkrädd, så jag kör hellre själv... hahaha...
fast olle hade jag nog vågat åka med!!
kram, ses på lördag! om jag så ska åka gul saab 900 *ASG*

Ms Chevelle 30 augusti 2010 kl. 20:56  

Flisan - Japp, det blir gammeln som ska få komma ut och lufta sig :)
Tror det räcker bra med den oxå och det skulle bli liiiite obekvämt att sitta på vattenkylaren annars och väldigt osäkert skulle jag tro hahha....
Varför det tagit sån tid, det har nog inte blivit tillfälle helt enkelt, för två år sen var det surr om att jag skulle åka med Thomas, men det rann ut i sanden... men nu så :)
Spännade!
Ses på lördag och jag ser fram emot det jätte mycket! :D
Kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP