mschevelle

0o

Jämtlands Dragracing Open, lite summering....

>> onsdag 11 augusti 2010

Ett knep som Jeppe och jag kom på när vi var på JDO och deras bana i Optand var att vi behövde MASSA vatten i värmaren för att få snurr på däcken och för att det ens skulle bli någon värmare och blev det inte en bra värmare så blev tiderna oxå helt urkassa.
Så massa vatten som fick spinn på hjulen i värmaren var första steget.




Och blev det en riktigt lång och fin värmare så fick bilen betydligt bättre fäste och satte sig bättre i backen, vilket är ju denna bils största problem att den har lite svårt att göra det utan spinner mest.
Fast mycket vatten är inte alltid bra med på denna bana funkade det. 









Vet inte om det här ett ett optimalt knep och att det funkar överallt, men de gånger körde konceptet så funkade det åtminstånde där på banan, inte alls säkert att det funkar på andra. Tiderna började kapas och det blev allt bättre tider och på förmiddagens testrepor så plockade vi ner tiden rejält.





Bästa tiden blev under helgen 5,43s på 201 m och det är ju åt rätt håll även om det inte är jätte bra.
Banan är ju inte världens bästa men den var inte heller helt kass så det blir att testa vidare för att se hur vi ska få till det i fortsättningen.

Tusen tack till Mikethebike Johansson för att jag fick låna dina fina foton på vår Camaro från Jämtlands Dragracing Open!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP