mschevelle

0o

Busstrubbel

>> onsdag 11 augusti 2010

Det händer något jämt och man ska ständigt ligga på beredskap verkar det som, inte slappna av en sekund.
På hemvägen från Östersund så la bussen av ett par mil norr om Söderhamn där vi stannade för en liten rök och kisspaus, samtidigt som vi skulle byta chaufför oxå. MetanolNova och hans buss rullade ut alldeles före oss från parkeringen då vi konstaterade att vår var inte starta... mitt i natten så fick Claes och Jussi slänga sig under bussen och försöka få något liv i bussen, de kunde ganska snabbt gissa på startmotorn som krångla och de försökte bulta på den... men det blev att slita undan grejerna i bussen och riva upp golvet för att komma åt den ordentligt och till slut lyckades grabbarna tvinga i gång bussen så vi kunde fortsätta vår färd hemmåt, sent om sido.
MetanolNova och hans gäng var så bussiga att de vände för att hjälpa oss, men att vända på E4 är ju inte världens lättaste jobb med en buss och vi hann precis få igång bussen när de kom och hjulade tillbaka till oss.

Så igår blev det bussmeckande igen..... startmotorn i den gamla skrotbussen på området blev urplockad, uppfräschad under måndagen och i går så skruvades den dit i vår buss! Och så tickade bussen igång som en klocka igen....

Skönt att det ändå ordnar sig och att man har kluriga och händiga killar med sig när det blir såna där saker på vägen!

1 kommentarer:

flisa,  11 augusti 2010 kl. 19:34  

Vilken tur det löste sig!! Då ses vi på fredag!!!

Ta med finvädret upp!! ;-)

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP