mschevelle

0o

Ännu en gång blir man imponerad

>> måndag 23 augusti 2010

I denna sport, åtminstånde bland de vi träffar så är det sån suverän support hela tiden. Är man ute på tävlingar så finns det alltid så många som ställer upp och hjälper till som tex teamet kring MetanolNova som alltid finns till hands och så otroligt snällt alltid lånar ut sin meck att hjälpa oss.
Men det är inte bara dom utan det är alltid någon som sträcker ut sin hand och hjälper till varje gång man har något strul och just därför känns det alltid även för oss lika kul att hjälpa till med det man kan bistå med, en liten skruv, mutter eller kanske en koppling om det inte är att ge sin kunskap eller en hjälpande hand.
Nu när vi fick strul med växellådan så har Nicklas Molvik supportat och sen även hjälpt till att skruva ihop lådan efter vi öppnat upp den och i dag så var "Nollan" dvs Claes hjälpt Jussi att få tillbaka lådan för att vi ska kunna komma iväg och åka till helgen i Marie Memorial Race, den sista deltävlingen i MSDR cupen.
Jag blir alltid så imponerad hur många otroligt trevliga människor det finns inom denna sport och att alla ställer upp i den mån de kan, är det inte att putta bilen upp till starten så är det med goda råd eller tips eller kanske handräckning för att inte tala om att låna ut eller bistå på någon hjälp som får sina medtävlande att kunna delta i tävlingarna.

Det är först där på startlinjen när bilarna står sida vid sida som det är fight men i depån eller när bilarna är i garaget så hjälper alla så gärna till och i vilken sport hittar man en sådan härlig anda? Jag kan nog vet faktiskt inte..... men otroligt härligt är det när man får uppleva det!

Kan bara säga ännu en gång tusen och åter tusen tack till alla som finns runt omkring oss i sporten, utan er skulle vi inte kunna köra ens.

1 kommentarer:

flisa 26 augusti 2010 kl. 13:56  

Vilken tur det löste sig med lådan!! Håller alla tummar jag har i helgen för er, att allt går bra!! Med väder o race!!!
Kör så det ryker
Kram.

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP