mschevelle

0o

Mantorp

>> måndag 2 augusti 2010

I helgen var jag och Jussi på en liten roadtrip till Mantorp och kikade på Veidec Festivalen, vilket var en helt ny upplevelse, väldigt trevligt och helt klart fränt!
Och jätte skönt att komma hemifrån lite, byta miljö och bara vara åskådare även om det kändes lite att visst vore det liiite coolt att vara med.....

Vi kom ganska tidigt på lördagen då vi hjulat ner till Linköping dagen innan eftersom Jussi hade sålt pro charger till en kille där så vi passade på att leverera den, samtidigt som vi tog en trevlig weekend tillsammans, bo på hotell och mysa samt att kolla in vad som händer i Mantorp.

Det var premiär för mig där och det var verkligen annorlunda på ett positivt sätt, vi hittade en plats nästan uppe vid mål där vi kollade igenom alla klasserna och det var första gången man fick en hum om hur fort bilarna verkligen går och det var kanon häftigt måste jag säga. Helt klart blir det att man vill besöka Mantorp igen.
Vi hade oxå turen att träffa massor av trevlig människor, både kända och okända, och med det menar jag såna som man känner igen och såna man aldrig träffat. Och visst fanns det lite av sk. "famous people" i sporten oxå att kolla in.

Höjdpunkten och det vi avslutade lördagen med var att besöka Camaroteamet som vi köpte turbo camaron ifrån och vilket otroligt välkomnande och vilket ur härligt team det var alla killarna där nere ifrån Skåne, helt kanon och det blev massor av surr, tips och ideer som haglade i luften i en helt otroligt gemytlig stämning. Man kände sig verkligen sig välkommen.

Nu inför helgen bär det i väg norrut igen, denna gång mot jämtland och den femte deltävlingen i MSDR cupen... vi hoppas på bra väder och att Jussis justeringar med bilen ska ge resultat i helgen, om inte annat så får vi fortsätta testa oss fram, någon gång ska vi nog hitta fästet oxå.

2 kommentarer:

flisa,  4 augusti 2010 kl. 16:03  

Hoppas det går bra i Östersund i helgen o att ni fått till fästet nu!!! Håller alla tummar för er!!!
Själva hoppas vi att kunna provköra ORDENTLIGT i helgen här, o att problemen är över för stunden iaf,. *tsss*
Hoppas ju på att kunna vara med i både HO och MMR, men du vet...bäst att inte säga för mycket............
Kram

Ms Chevelle 4 augusti 2010 kl. 23:23  

Flisan - Tack, det hoppas vi oxå väder och fäste vore inte helt felt.... håller tummarna på att vi får se er både till HO och MMR det skulle vara attans trevligt... saknar er faktiskt ska ni veta... ni hör liksom till
Kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP