mschevelle

0o

Let`s have some fun

>> torsdag 22 juli 2010

Laddad och klara inför en ny race helg!
Med andra ord för detta år så blir det en test and tune helg för oss, kanske vi kan fixa och få till lite justeringar så det kanske går lite snabbare.
Egentligen har vi inte så jätte stora förhoppningar inför helgen men det är ändå en erfarenhet och det är ju alltid bra att testa och se vad man kan korrigera för att det eventuellt ska bli bättre, med andra ord övning ger färdighet. Något man lärt sig inom denna sport "Att Rom byggdes inte på en dag! utan det krävdes lite mer för att man ska komma någonstans så måste man nöta och nöta, testa och testa. Det är sällan man får något serverat utan i regel är det tvärtom..... det är en ständig fight i motgång så det gäller att inte ge upp utan bara försöka och försöka igen tills man hittar det där utlitmata....
Det krävs inte bara bra grejer i bilarna utan det behövs oxå massor av erfarenhet och otroligt mycket tid bakom ratten, det är sällan man får något serverat utan det är bara att bita ihop och kämpa på och förr heller senare så kanske man får till det..... man hoppas alltid på att det blir mer förr än senare, fast oftast blir det "senare" tyvärr. Det här är ingen sport som man direkt åker på en räkmacka utan det oftast betyder massor av jobb, tid, pengar och ett otroligt TÅLAMOD.... men det absolut viktigaste i det hela är att man får aldrig glömma bort varför man håller på och det är för att man tycker att det är roligt och att det det ger den där lilla extra kicken som gör att man fortsätter att kämpa och traggla på när man ständigt möter dessa motgångar för det kommer..... kanske inte idag, kanske inte imorgon och inte ens nästa år men förr eller senare så är jag övertygad om att man når dit man vill komma om man verkligen tycker det är kul och inte ger upp och hela tiden kommer ihåg att man ska ha roligt på vägen och se eländet som en morot, dvs att man ska ta det som utmaning och och hela tiden ha kul!
Övning ger färdighet och man kan aldrig nå någonstans om man inte kämpar och har kul på vägen.
Så nu åker vi till Borlänge och ska ha jäkligt kul och vem vet vad som händer!

2 kommentarer:

skruttan 22 juli 2010 kl. 23:29  

vill vill vill med vara där för som du skriver det e ju så kul..
Saknar er massor.. Kram

flisa,  24 juli 2010 kl. 00:01  

Lycka till i helgen o hoppas allt fungerar som det ska! Själva ska vi försöka få till det o åka upp o testköra lite, på tiden efter allt strul nu tycker jag!!!
Kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP