mschevelle

0o

Det är varmt

>> lördag 10 juli 2010

Och inga tävlingar på schemat i helgen så det är softa som gäller just nu, egentligen är det så att man laddar batterierna inför kommande tävlingar, under denna sommar så är det egentligen bara 4 helger som det inte är några race på G, så lite "fritid" behövs.
Fast ändå kunde inte Jussi riktigt hålla sig ifrån garaget utan var där nere och grejade, han mätte lite på fjädrarna och och stötdämpare för att spekulera lite hur han ska göra för att han eventuellt ska få lite bättre fäste och nu är det Borlänge som står för dörren den 23-25 juli en bana på 402 m som vi vet kommer vara sämre fäste på då det fortfarande är ett aktivt flygfält och de kan inte klistra banan som det skulle behövas.
Egentligen vet jag inte riktigt vad han kom underfund med men han går och vankar lite, lik Baltazhar som funderar, och funderar...... så vi får de vad han tänkt ut.... troligen kommer det bli något typ av korrigeringar... men vem vet!

För övrigt så är det ju ett perfekt härligt väder och det har redan visat sig här uppe att race sommaren redan är bättre än det vart, men man ska inte ropa hej förrän man är över ån, vi lever i norden och det är ju sällan det är kanon somrar men man kan ju alltid hoppas.

Tyvärr har jag väldigt få bilder att visa från racen nu när vi är bara två som försöker få ihop det med hjälp av andra racers och deras team medlemmar så finns det väldigt lite tillfällen att få bilder, man har fullt sjå att få bilen på banan.
Men super tack måste jag ännu en gång säga till alla goda, fina vänner som ställer upp och ger en hjälpande hand när man behöver det utan er hjälp skulle det vara otroligt svårt att vi skulle kunna köra!

1 kommentarer:

flisa 12 juli 2010 kl. 00:05  

Synd ni inte åkte till färila o åkte i lördags, en jättetrevlig test´n´tune!! Jäkligt fränt ställe mitt ute i skogen, där hittade man en massa landningsbanor lite överallt *S*
o det var lagom med bilar, massa publik o en faktiskt bra bana för att inte vara preppad!!!
Körde lite saab där, då fieron inte är så hel. kolla bloggen får du se ngt kul... man skrattar...inte *suck*
sköt om er
kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP