mschevelle

0o

Glad Midsommar

>> fredag 24 juni 2011

Det har vart en helt ok midsommar hitills, det har blivit tre repor körda och Jussi som börjar lära sig det här med laddtryck och datatjossan har testat sig fram.
1:a repan ut blev en 8,39s han hade en sluthastighet på 269 km/h, en 60-fot på 1,34s.
2:a repan ut gick riktigt fin men en bit ut på banan så segade bilen ner trots att han fått en riktigt skjuss i starten en 60-fot på 1,32 och en 200 m tid på 5,22 och sluttiden var 8,38s och sluthastigheten 239 km/h och det visade sig på loggen att laddtrycksspärren hade slagit i och därför blev sluttiden inte bättre och efter lite coaching med Motor Nord så ändrade han spärren och laddade på lite till.
3:e repan blev dock inte bättre utan någonting hände och bilen i stort sett blöddrade iväg om man nu kan beskriva det så och det syndes tydligt på loggen också. Sluttiden blev 8.83s och sluthastigheten 253 km/h.

Motorn gick alltså inte riktigt rent så nu checkas stift och packningar av för att se vad vi kan göra inför morgondagens kvaldag.

Vädret har hitills skött sig riktigt bra lite regn på morgonen och sen några enstaka stänk bara så när vi väl kom igång efter morgonens regn så har det flytit på bra på banan med undantag på en ca 30 min lång sanering.

Nu vankas det middag, med sill och färsk potatis och så klart lite grillat och annat smått och gott!

GLAD MIDSOMMAR!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP