mschevelle

0o

Det blev två repor till idag

>> torsdag 9 juni 2011

Tredje repan blev den en kanon värmare och bilen pep i väg kanon och lyckades breaka ut sig ännu mer med en sluttid på 8,76 s och det såg riktigt fint ut. Efter repan så tappa de ur oljan ur tråget och kollade den och den var super fin, ingen missfärgning eller kontig lukt heller så när de kom och sa att det skulle bli en runda till så fyllde vi på ny olja och rullade ut.
Denna gång blev det en ännu finare värmar och bilen satte sig så fint på banan och drog iväg, denna gång skulle Jussi försöka hålla sig inom breakouten och  lyckades med tiden 8.98s och då säger speakern att han är på 15:e kvalplats, det är riktigt tight i toppen kan man säga. Reaktionen var 0.35 och en 60-fot på 1.40 och sluthastigheten på 260 km/h.
Nu blir det kväller, ska bli riktigt gott att ta sig en dusch i en av de 52 ducharna de har fixat här på Tierps Arena och sen blir det lite relax med grillning.

Morgondagen ser ut att det blir endast en kvalrepa för oss, för i morn ska "stor"teamen köra. En runda på morgonen och sen blir det att vara publik och kolla in alla fräna bilar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP