mschevelle

0o

Glömde uppdatera helgen

>> måndag 21 maj 2012

Vi for till Orsa och Tallhed Dragway trots att väderleksrapporterna var väldigt luriga, den ena sa regn på förmiddagen, den andra på eftermiddagen och den tredje utlovade sol hela dagen och hur blev det då?
Det blev regn fram åt lunch tid, lite sånt där retsamt regnade, små skurar då och då så banan hann aldrig torka och sen kom det en riktig hällregn skur precis när det började likna något och sen blåste de av dagen vid 15.30 tiden men vi hann ut en repa och med en ganska opreppad bana och i det kyliga vädret så fick vi till en riktigt fin repa trots förutsättningarna.
En reaktion på 0,222s, en 60-fot på 1,292s, en 201m tid på 5,263s då med en hastighet på 225km/h och sluttiden blev 8,072s med sluthastighet på 281,62 km/h. Under repan  fick vi möjlighet att filma bakaxeln och Junior fyrade av kameran så vi fick med starten i höghastighet så vi kunde se hur bilen rör sig när den går i väg, massor av nyttig information som kan vara behjälplig under resten av säsongen.
Och trots det retsamma vädret så hade vi en riktigt trevlig dag, kul att träffa alla racefolk, surra och mingla runt mellan skurarna och kika på bilarna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP