mschevelle

0o

Luften gick ur IGEN

>> söndag 31 juli 2011

Egentligen behöver jag nog inte en skriva vad som hände, för det är väl ganska givet efter denna sommar. Dock inte så riktigt eländig som den brukar, för att Jussi har i det närmaste hjärnspöken när det gäller växellådan och tog ner det när han bara fick en känning att det var inte ok efter elimineringsrundan.
Som defintitvt inte gick ett dugg bättre trots att han laddade på laddtrycket utan det blev egentligen en samma lika repa mot en dragster, det var på det där berömda som vi loosade, jussi körde snabbare men sov lite i starten så det var på reaktion dragstern slog ut oss.
Egentligen spelade det inte så stor roll för vi hade inte kört repan efter vilket som eftersom lådan protesterade igen!
Sen blev det att kolla på semifinalerna och finaler, riktigt spännande och tighta tider och där Tommy Törnqvist tog bil efter bil upp till final och sen slutade som två efter flera riktigt fina körningar. Några lade ner det här med stegen och testade sina bilar, Och lyckades få till personbästa för sig och bilarna... Anders Ed körde 7.70s och Niklas Molvik 7.58s och de var riktigt nöjda med att breaka ut sig ordenltigt.

2 kommentarer:

flisa,  2 augusti 2011 kl. 16:13  

Va fasen då!!!

Hoppas vi ses på Helsinge Raceway den 13e augusti på iaf med ngn bil!!
Anmälan o inbjudan ligger ute....
www.smksoderhamn.com

ha det bäst i finvädret
Kram
Flisa

Ms Chevelle 3 augusti 2011 kl. 12:45  

Flisan - Tyvärr, det var den enda helgen vi kunde samla alla barn, barnbarn och respektive innan sommaren är slut, så då har vi poolparty med barbeque hemma hos oss!
Vi har vart ute så många helger i år och än är det ju inte slut så vi bokade denna helg för flera veckor sen!
Ha det bäst nu!
Kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP