mschevelle

0o

Kanon väder i Tierp

>> söndag 8 maj 2011

Hela dagen stod solen på topp och det var en riktig kanon racedag, vi fick till 3 repor under gårdagen. Första var bara en test repa där allting strulade allt från att bilen inte vill starta till dåliga team medlemmar som strulade och alldeles för högt däcktryck i däcken så bilen studsade i stort sett på banan och att köra Super Comp är inte det lättaste när man har en bil som kör snabbare än vad man får göra, dvs Jussi släpper av en bit ut på banan för att inte breaka ut sig.
Andra repan gick mycket bättre trots att bilen kinkade igen och inte vill starta när vi skulle liena om på banan så släppte Jussi av lite för tidigt.
Tredje repan var helt klart bäst trots att Camaron smällde och då släppte Jussi av lite och sen tryckte gasen i botten och fick till en 9.24s repa och hamnade på 11 plats i kvallistan. Bra fäste för däcken och det såg riktigt bra ut om det inte vartt att han blåst några packningar som de var tvungen att byta och vi hann inte med fjärde repan ut.
Idag blir det eliminering där vi möter kval 2:an som kört på 8.91s så vi får se om Jussi chansar och håller i hela vägen för att se vad bilen går för men då är det risk att vi inte håller oss inom indexet dvs att inte köra under 8.90 och då är det slutkört för oss idag och samma är om han släpper av och då förlorar och åker ut vilket som... så vi får se vad som händer idag, kanske om han håller stumt så stressar han motståndaren att även dom breakar ut sig och kanske med mycket mer.... fast det här är ju mest spekulationer så vi får se vad denna dag för med sig.

För övrigt så är internet helt kasst och det funkar knackligt helt noll täckning under dagarna så det blir inga uppdateringar mer idag skulle jag tro.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP