mschevelle

0o

Nya kontakter

>> söndag 4 april 2010

Jobbet fortgår i garaget och nu när vi piggnat till lite och förhoppningsvis att förkylningarna börjar ge med sig "peppar, peppar...." så blir det mer lite mer energi.
Under påsken och tidigare i veckan har Jussi haft assistans utav Kim, som är inlånad från MetanolNovas team, en riktig klippa måste man säga att han är och guld värd.

Tusen Tack Kim för all hjälp!

Jag tror att de inte haft några kontaktsvårigheter grabbarna än så länge utan jobbet flyter på.
Den sista veckan har de kopplat el, bland annat till insprutningen och satt dit lite nya mätare.
Just nu är det såna där miljoner små pulande som pågår dvs elpumpen i bak och soppapumen, dragit slangar och mer el. Även så pågår tillverkning av vattentanken till intercoolern. Dragit och kopplat in vakuumslangar och alla möjliga givare som behövs.

Själv så tog jag mig i kragen att börja komma igång med träningen igen efter bacillernas inkräktande och redan nu efter ett par timmar så känner ju hur träningsvärken börjar göra sig påmind.
Men det träningsvärk är faktiskt en härlig känsla, för det känns verkligen som om man gjort något bra.

2 kommentarer:

flisa 4 april 2010 kl. 21:52  

Kul att det går bra i garaget hos er!!
Nu är det vä snart en bromsning på G?
Här går det framåt åxå, som du såg. Problemet tror vi var sprutet som strulade i Fieron. vi har beställt ett nytt Link vi åxå nu, så fort det kommer så sätts bilen ihop igen.
Så länge, blir det lite ombyggnad av bakvagnen, o Chryslern förhoppningsvis kommer bli hyfsat klar, jag väntar på ett litet paket från USA till motorn.
Hoppas påsken varit bra.
Kram

flisa,  6 april 2010 kl. 20:54  

Nu till helgen är det Motorrevyn i Bollnäs om ni är lite sugna på en lagom utflykt såhär på vårkanten. Vet inte vad det är för bilar, men jag vet att Mattias som blev junior mästare kommer vara där. Kan vara mkt fina bilar som ställs ut där!!
Vi ska nog dit o kika ngn dag iaf.

Hör av er isf!!
kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP