mschevelle

0o

Det gick inte alls

>> söndag 17 juli 2011

Bilen tog sig knappt ur vattnet i värmaren så var det helt kört igen, det luktade fan och osade när jag sprang ut för att backa tillbaka honom de kanske 5-10 m som bilen rullat och Jussi slog av och vi puttade honom av banan.
ÄNNU en växellåda....... det man kunde kontatera var väl att det troligen inte var turbinen som dödade växellåder utan det måste helt enkelt vara något helt annat.......
Skit less blir man!!!!!
Jussi bytte om från förarkläder och öppnade en "finsk sockerdricka"(longdrink) med orden "jag tror fan inte det är Murphy som härjar längre utan att det är Fan själv som sitter och sticker mig med sin jäkla högaffel "
Nu ska jag bli full och dryg.....
Det blev till att mingla lite, kolla på racet i stället, ta lite bilder och tävlingen drog ut på tiden de började köra finalerna vid 21.00 tiden... Och vädret höll i sig, blev en grymt fin efteriddag och kväll, det var riktigt synd att var så ihållande tidigare på dan.

Niklas Molvik tog hem tredje priset i Pro Street/UL och Gurra van sin klass CT, jätte kul Grattis!

2 kommentarer:

flisa 17 juli 2011 kl. 20:41  

Men va f*n!!!! Det lät ju som en sådär lagom rolig helg då!!! Suck!!
Vi var iaf ute på lite annat skoj i går här och fick testa bilen ett par vändor runt banan.... Och det ser ut som att vi äntligen hittat bränsleproblemet !!! Nu är det bara drivaxelfrågan kvar....
Hoppas VERKLIGEN ni kommer på vad fasen som är problemet med lådorna som inte vill fungera!!!!
Kram

Witch 18 juli 2011 kl. 09:01  

Flisan - Det ÄR ett hopplöst fall.... Och det verkar som om det inte kommer upp några super ideer att Jussi lägger ner Camaron nu och kanske dammar han av Chevellen istället... vi får se?
Skönt att ni börjar se ljuset, drivaxlarna borde ju vara ett mindre problem att eliminera...`??
Kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP