mschevelle

0o

Uppdatering från elimineringen

>> onsdag 30 juni 2010

Sent om sido så kommer ett avslutande blogginlägg om midsommarhelgen, vilket beror på att internet och en dator som gav upp, men nu så är man back in bussiness igen.

Söndagen började med ett helt otroligt fint väder och en riktig perfekt dag för att köra. Kvällen innan hade Jussi tillsammans med goda viljor fixat lite i bilens logg, be mig inte förklara vad men de skulle visst ställa in launchen(stavas det så???) men tydligen blev det inte riktigt som det var tänkt utan redan i värmaren i första elimineringsrundan så märktes det tydligt att bilen inte fungerade som den ska, det blev definitivt inte någon värmare på bilen utan någon typ av fjösare bara och när vi stageat in bilen och den brände iväg så liksom skuttade den fram på banan.... "lille skutt, skutt, skutt, tog ett skutt, skutt, skutt...."
Och där i första elimineringen så körde han mot Mattias, dvs Jessies pojkvän och det hade ju vart väldigt mycket surr dem emellan, med tanke på att de körde i samma klass och hur som helst så kände nog sig Jussi redan i värmaren besegrad för sista repan gick på hela 12,97s det var nästan så att det det tog dubbelt så lång tid för honom att komma i mål.

Hur som helst, om man ska summera helgen så var det en riktigt bra helg, det blev mer test för bilen och förare och även för mig, lite så börjar man få in lite mer rutin för att få det att funka. Jag hade turen att få hjälp av MetanolNovas meck Kim hela helgen genom att ha hämtade tillbaka Jussi med fyrhjulingen och även utav Jocke E som på midsommarafton var snäll nog att hjälpa till att stagea in Jussi och på lördagen av Nicklas M, vilket jag är oerhört tacksam över och i den här sporten blir man ännu en gång förvånad över hur hjälpsamma och snälla alla är, det är sällan man möter sura miner utan alla ställer upp och fixar om de kan.
Sen att på startlinjen så är det en fajt, men i depån är alla vänner och hjälpsamma!

Tusen tack för all hjälp från alla, och då menar jag från goda råd, stöd, pushning och hjäp! Det är ni som gör det möjligt för oss att köra och tack för en super härlig helg i Orsa, Tallhed!

2 kommentarer:

skruttan 30 juni 2010 kl. 23:33  

Bar för ni e så underbart trevliga själv gumman.. Kram

flisa,  1 juli 2010 kl. 00:34  

Är ni redo för helgen?? Det är def. vi, eller inte!! jocke är redan på plats i depån iaf... hahaha... ute i tid vet du *S* nä han har semester o ska försöka få till en duglig mapp i bilen innan helgen!!!
Ses på fredag...
kram

Skicka en kommentar

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP