mschevelle

0o

Årets sista tävling!

>> måndag 3 oktober 2011

Vi började där vi slutade, dvs i Tierp på Tierp Arena och med facit i hand kan man nog kontatera att vi inte kommit så mycket längre än var vi var när vi började. Den enda förändringen är ju att växellådan håller, vilket är ju självklart väldigt positivt men ändå hade vi nog trott att vi skulle få till några bättre repor.


I helgen då så gick vi ut med 1,3 % laddtryck och vi fick ohyggligt mycket däcksvibrationer så Jussi höll på slå av sig tummen på växelspaken. Så han backade av lite ner till 1,2% och den repan gick ju mycket bättre men samtidigt det var senare på dagen och det hade nog blivit varmare i backen och lite mer fäste. Tredje repan så gick han upp igen till 1,3% bar och fick till en 8,42s repa utan däcksvibrationer och det såg så grymt bra att jag trodde faktiskt vi skulle vara och nosa på 7:an, men icke alls, långnäsa helt enkelt.

Vad hände egentligen efter Åland där vi var ner på 8.30 repor och utan att ändra någonting så går det sämre?

Hur som helst lördagen bjöd på eliminering och Jussi gick upp på 1.5 bars laddtryck och när vi skulle ut si så där vid halv 10 tiden på morgone så slutade den repan precis som dagen innan med ohyggliga däcksvibrationer och vi åkte så klart ur stegen.
Det blev en väldigt spännande stege i klassen Pro Street och en otrolig semi och final, många bilar körde väldigt bra tider och fick till person bästa. Riktigt skoj!  Klassen vanns utav Roffe Plan och på andra plats Nicklas Molvik, Grattis grattis!

För övrigt så var det en riktigt härlig och fin helg med massor av trevliga människor och det känns super trist att säsongen nu är över och det dröjer 7 månader innan det kör igång igen. Men tiden går ju ganska fort så det är väl så tjillevipp så är vi i maj....

Och jag vill också tacka vårt girlpowerteam Anneli och Johanna för att de hjälper till så vi kan köra, tycker ni är grymma

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP