mschevelle

0o

En riktigt fin höstdag

>> söndag 26 september 2010

Efter gårdagens oändligt regnande så kikade solen fram mot kvällningen och regnet upphörde och efter en riktigt kylig natt som täckte bilarna med frost så kom äntligen värmen.
Solen står högt på himlen och värmer upp depån. Camaron hade fått stanna inne i busssen så den var torr och fin när vi lastade av den och den startade fint när Jussi skulle varmköra.
När solen fått värma upp och torka upp banan så kommer det säkert bli en fin dag med mycket körande.
Närmare 30-40 ekipage har hittat hit till denna sista testkörningen för i år här på Orsa Tallhed.

Read more...

Då blev det klart

>> torsdag 23 september 2010

Vi kommer att rulla upp mot Orsa, Tallhed imorn efter att vi äntligen kunde byta turbinen som gick sönder i Dala-Järna ikväll!
Med en billyft så flöt det på som sjutton och med teamwork med att Jussi fixade till växellådsdomkraften så tappade jag ur oljan ur lådan så vi kunde börja att plocka isär och få bort turbinen. Riktigt smidigt gick det även om det blev några timmars meckande så kunde vi ändå få dit den och anmäla oss till helgens Test & Tune i Orsa, vilket blir årets sista race.
Och kanske om turen är med oss, vilket innebär många aspekter att bilen funkar som den ska, vädret vill sig och med att det blir lite fäste på banan trots att det är utlovat ganska kyligt väder men på lördagen och söndagen ser det ändå hoppfullt ut att solen ska hedra oss med sin närvaro, så kanske..... vi kan få till en 7:a innan året är slut.
Så håll tummarna!

Read more...

Fan vad häftigt

>> lördag 4 september 2010

Det var nog bland det fränaste och häftigaste jag gjort någon sin, vilken grym upplevelse!
De enda som jag kan klaga på var att det var över så fort, jag hade kunnat åkt mycket längre för det var så otroligt grymt coolt!
Man kunde inte annat än skratta hela vägen och det är tur att man har öron för annars hade leendet gått runt hela vägen.
Och det var inte bara en gång utan fyra gånger fick jag åka med och det var gick fortare och fortare för varje repa, sista repan puffa Jussi in lite lustgas oxå så det tog 6,71 s och 168 km/h över mållinjen och inte hade det gjort något om det gått ännu fortare heller, för det var så jäkligt kul!

Det här måste jag prova fler gånger....

Read more...

Roadtrip

Ja då var det dags för en roadtrip igen, denna gång inte så långt utan till klubbmästerskap i Söderhamn och det är gammeln som ska få komma ut och lufta sig för första gången i sommar, dvs den guldiga Chevellen 67:a.
Det häftiga med denna roadtrip är ju att denna gång ska jag få åka med, ska bli attans spännande och kul att få känna på lite hur det känns. Och det är ju en fördel att det är Chevellen och inte Camaron för det finns två sätet i den så jag slipper sitta på vattenkylaren, vilket hade nog vart både obekvämt och väldigt osäkert.
Efter körningarna i kväll så blir det lite party, party med gemensam grillning och mycket surr och mingel, lite av en avslutningsfest kanske för att säsongen närmar sig sitt slut.
Det är bra trist att vi bor i ett land som har så kort dragracing säsong, någon månad till hade inte alls vart så dumt!
Lovar att återkomma och berätta hur det var att åka med.....

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP